MSN Messenger

|

MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi

Msn kişi listelerimizi düzenlemek kimi zaman gerçekten baş belası bir durum haline geliyor. Size tanıtacağımız bu küçük program bu işi artık basit bir şekilde halletmeniz için biçilmiş kaftan...
Program bir msn messenger görüntü arabirimiyle oldukça basit bir yapıda hazırlanmış. Programı çalıştırdığımız zaman Bağlan düğmesini tıkladığımızda kullanıcı adı ve hesap ismimizi yazarak msn adresimize bağlanır gibi bağlanıyoruz. Eğer aynı anda msn açık ise bu programı çalıştırdığınızda kapanacaktır.
Msn arabirimini kullanmasına rağmen kişiler listenizdekilere bu programdan mesaj yollayamazsınız. Sadece listenizi düzenlemek için yazılmıştır. Msn de bildiğiniz gibi online listenizdeki biri sizi silmedi ise sizde onu silemezsiniz. (Tabi Hotmail hesabınıza bağlanarak ordan düzenleme şansınızda var listenizi.. Ama bu biraz uzun iş oluyor sanki). Program başlanıp online listenizi görüntülediği zaman istediğiniz her adresi listenizden kaldırabilirsiniz.
List Menüsüne girip Manual Menage List' i seçin.. Ve karşınızda tüm listeleriniz. Online listesi, izin verilenler listesi, engelliler listesi. Tek yapmanız gereken silmek istediğiniz adresin üzerine sağ klikleyerek silmek..

Hiç yorum yok: